Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve dipında tek huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın huzurı dizi yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama altına düzenınması kolaylaşır ve elan şu denli ziyan vermesi önlenir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir Yangın çıkış kapısı istanbul malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık muhtevain tercih edilir.

Hatta yangın bapları özelliklerinden bir başka önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıhun Yangın Kapısı Fiyatları zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son not nitelikli olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine ket olan müstacel yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse kül kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Gücvenliğiniz muhtevain yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın fitili Yangın kapılarında, kanat ile kasanın değinme etmiş olduğu abesluğu kapatmak amacı ile kullanılır.

Report this wiki page